Velkommen til oss

Bergheim Friluftsbarnehage, etablert i 2003 i Øvergården ved Hansvikveien i Rørvik. To-avdelings barnehage for opptil 35 barn i alderen 0-6 år. Åpningstid er ordinært 07.00-17.00. Hverdager hele året, bortsett fra julehøytid. Vi legger vekt på den frie leiken i natur og fri luft. Vi tar vare på enkeltbarnet og gir rom for allsidig utvikling og sosial kompetanse. Forståelse og respekt for ulikheter. Vi er stolte av hverandre og barnehagen vår:) Barn og foreldre blir hørt.

Covid -19:
Barnehagen har skjerpet rutiner mht Covid -19 og smittevern. Denne beredskapen påvirker hverdagsrutiner og gjør at vedtektene på noen punkter avviker fra nåværende praksis. Åpningstid varierer utfra gjeldende smittevern-nivå.

Velkommen til oss